Inbouw klaar voor de toekomst

Ook zonder walstroom elektrisch gaan

Voltogo levert iets unieks: een inbouwpakket waarvoor je geen aansluiting op walstroom hoeft te hebben. Dit is bijvoorbeeld nodig in Amsterdam, waar boten in de publieke ruimte liggen.

Dit kan, omdat onze batterijen lichtgewicht zijn. Je draagt je batterij naar binnen om op te laden. En je kunt je systeem natuurlijk ook snel opladen bij het netwerk van Voltogo en waar je walstroom tegenkomt.

Snelladen is de toekomst – en met Voltogo ben je daar vanaf het begin bij. 

Voltogo inbouwen werkt zo

De elektromotoren die met Voltogo combineren zijn veel compacter dan diesels. Omdat de Voltogo batterij compact en stapelbaar is, kan de gehele inbouw plaatsvinden in de motorkast van een bestaande inbouwmotor. Hier kunnen naar wens batterijen worden toegevoegd om de capaciteit te vergroten.

Inbouwen duurt 1 dag

De Voltogo batterij voor inbouw bij binnenboordmotoren is precies dezelfde batterij als voor buitenboordmotoren. De batterij kan los worden geleverd, zodat je je batterij thuis oplaadt; maar omdat de meeste binnenboord motoren een flink vermogen hebben, combineer je deze meestal met 2 of meer batterijen die je in de boot laat inbouwen. Inbouwen is meestal een kwestie van één dag.

Interesse?

Krijg een aanbieding op maat