Frequently Asked Questions

Van steeds meer vragen vind je het antwoord hieronder. Kom je er toch nog niet uit? Neem even contact op met de klantenservice.

Zoeken op keywords? Ctrl + F voor Windows, Command + F voor Apple.

Waarom werkt Voltogo alleen met 48V?

Met een hoger voltage wordt minder warmte gegenereerd, en kan bedrading dunner blijven. Ook wordt er minder met slechte kwaliteit verbindingen gewerkt. 48V motoren en batterijen zijn daarom van hogere kwaliteit en daarom werkt Voltogo als eerste met dit voltage.

Werkt de Appbattery met andere motoren?

Theoretisch kan de Appbattery met alle motoren werken. Echter, je motor heeft een groot effect op de levensduur van de batterij, en het kan ook voorkomen dat een niet gematchte motor de batterij defect doet gaan. We raden daarom ten strengste af de Appbattery aan te sluiten op andere dan de door Voltogo geteste motoren. Alleen 48V motoren komen op dit moment in aanmerking.

Hoelang duurt opladen van de Appbattery?

Met de thuislader laad je op gedurende een hele nacht. De Fastcharger doet dat een stuk sneller, maar de snelheid is afhankelijk van hoe vol de Appbattery is als je deze aansluit. Meeste mensen laden tussen de 30 en 50 minuten op; en hebben dan weer 30-50% extra capaciteit.

Aanvullingen? Laat het ons weten op klantenservice@voltogo.nl